banner1 banner2 banner3 banner4 banner6 wereldfeest-banner-WEBSITE wereldfeest-banner-WEBSITE

Dinsdag 8 januari brachten wij (de leerlingen van L4A) een bezoekje aan het woonzorgcentrum St.-Carolus.
Het was fijn om de bewoners te ontmoeten. We waren allemaal heel enthousiast om hun rolwagen vooruit te duwen en een babbeltje te slaan.
Samen met de bewoners deden we een muzikaal pak en voerden we keileuke opdrachtjes uit.
We sloten de aangename namiddag af met een lekkere verrassing uit het pak. Mmm!

Nu de zonnestralen volop over ons land schijnen, gaat het vierde leerjaar de natuur intrekken. De kinderen hebben oog voor de 'wegberm'.

-Waarom is die er?

-Wat kan je er allemaal terugvinden?

-Hoort alles er thuis?

Dit zijn enkele van vragen waarop het vierde leerjaar een antwoord probeert te zoeken.

Door samen te snuisteren komen we heel wat te weten.

Met veel zin trekken we het laatste trimister de natuur in!

Op donderdag 14 februari gingen we met het vierde leerjaar naar de move tegen pesten.

Op de broeltortens werden er 4 stippen bevestigd.

Elke stip heeft een betekenis:

1. 1)Ik vind pesten niet oké en zal er nooit aan meedoen.
  2. 2)Ik praat erover als pesten mij verdrietig of bang maakt.
  3. 3)Ik sluit niemand uit, voor mij hoort iedereen erbij!
  4. 4)Ik zal altijd proberen op te komen voor iemand die gepest wordt.

De stad Kortrijk en het vierde leerjaar wil dat er niet in onze gemeente en nergens wordt gepest!