Op donderdag 6 december bakte het vierde leerjaar B cupcakes, wel 180 in totaal.

Een deeltje aten ze zelf op, een ander deeltje hebben ze meegenomen naar het rusthuis.

De leerlingen van het vierde leerjaar versierden samen met de bejaarden de cupcakes tot zwarte Pieten.

Natuurlijk blijft er nog een deeltje over, dit deeltje wordt verkocht vrijdag 7 december op de speelplaats.

De leerlingen nemen deel aan de actie 'Ketnet Koekenbak', per cupcake betaal je 0.50 cent. Het verzamelde geld wordt gestort naar het goede doel A'ktie in Kortrijk.

Op maandag 15 oktober trokken we met het vierde leerjaar naar het Sterrebos in Rumbeke.

Daar zochten we in de voormiddag naar allerlei aanwijzingen in het kasteel om de helm van Koning AlberI terug te vinden. We deden het erg goed en konden alle oplossingen vlot vinden.

's middag konden we gezellig samen picknicken en spelen op een reuzegroot speelplein.

In de namiddag gingen we met een gids op pad in het bos, we leerden veel bij over de fauna en flora!

Op vrijdag 5 oktober 2018  was het in onze klas 'vriendjeswerkdag'. Wij konden de hele voormiddag zelf aan de slag. Iedereen had een eigen werkprogramma gekregen dat af moest zijn op het einde van de voormiddag. Bij sommige opdrachten kon er met vier kinderen samen worden gewerkt, andere waren in groepjes van twee of individueel. Juf keek ons werk na of soms mochten we enkele oefenigen helemaal zelf verbeteren. We werkten heel hard en leerden heel veel bij!