baanerw1 baanerw5 bannerw1 bannerw2 bannerw3 bannerw4 bannerw6

Op vrijdag 5 juni is het wereldmilieudag. Dan staan we eventjes stil bij ons mileu.

Er wordt nog steeds te veel afval op straat gegooid en daarom gingen wij samen op pad!
We hebben zwerfvuil opgeruimd om de buurt van onze school proper te houden.
Daarna maakten we kunstwerkjes van ons eigen afval. Sommigen maakten zelfs speelgoed!

Goed gedaan, kinderen van L4A!

Dinsdag 8 januari brachten wij (de leerlingen van L4A) een bezoekje aan het woonzorgcentrum St.-Carolus.
Het was fijn om de bewoners te ontmoeten. We waren allemaal heel enthousiast om hun rolwagen vooruit te duwen en een babbeltje te slaan.
Samen met de bewoners deden we een muzikaal pak en voerden we keileuke opdrachtjes uit.
We sloten de aangename namiddag af met een lekkere verrassing uit het pak. Mmm!

Nu de zonnestralen volop over ons land schijnen, gaat het vierde leerjaar de natuur intrekken. De kinderen hebben oog voor de 'wegberm'.

-Waarom is die er?

-Wat kan je er allemaal terugvinden?

-Hoort alles er thuis?

Dit zijn enkele van vragen waarop het vierde leerjaar een antwoord probeert te zoeken.

Door samen te snuisteren komen we heel wat te weten.

Met veel zin trekken we het laatste trimister de natuur in!