Iedere vrijdag gaan we naar de Gavers om aan outdoor education te doen.
Hieronder vind je een filmpje van vorig jaar.

Op de kinderboerderij, vele dieren op een rij, op de kinderboerderij, alle dieren horen erbij.

Ons bezoek aan de kinderboerderij het bokkeslot in Deerlijk zit er ook al op. en wat voor een bezoek was me dat. Zoveel dieren die we hebben kunnen bekijken, eten geven en verzorgen. Het was gewoon SUPER. Maar we deden veel meer dan dat. Ook hebben we ons eigen lekkere pompoenbrood gemaakt. Dat wordt smullen.

Op Donderdag 28 september kregen we speciaal bezoek. Twee politieagenten van de politiezone VLAS kwamen ons wat meer uitleg geven over wat ze precies allemaal doen, en hoe hun uniform eruit ziet met ook de voorwerpen die erbij horen. Ook mochten we eens kijken wat er precies allemaal in een politiecombi zit en waarvoor de Sirenes en lichten dienen. Kortom het was SUPER!

Dank aan politiezone VLAS