banner2017-bosklassen banner2017-buiten

affiche soep

Je kan je bestelling doorgeven door onderstaande brief in te vullen en af te geven aan de juffen en meesters van 3de en 4de lj.

 

Gisteren nam meneer Fernand ons mee in de wondere wereld van Utopia. We mochten dansen en zingen. Ook leerden we nieuwe slaginstrumenten kennen zoals de cimbalen, de elektronische trommel, een speciale djembé, ... . Na de kennismaking konden we de instrumenten ook bespelen.

In de namiddag namen we een kijkje in onze eigen instrumentenkast. Wat vonden we daar? Triangels, zelfgemaakte trommels, ritmestokjes, bellenkransen, schuddoosjes, ... Na wat experimenteren met de instrumenten, kwam de componist in ons naar boven en maakten we een eigen muziekstuk.

Wat een talenten in onze klas!

 

We vierden carnaval vandaag! Agent, piraat, clown, fee, heks, star wars, spider man, draak, zorro, tijger, pinguïn, ... Wat een gekke boel was dat op school!

Een enge man had alle kleuren weggenomen. Het sprekende boek bracht ons door de poort naar muzo land. Op de tocht door muzo land beeldden we dieren uit, zaten we in de achtbaan, kropen we door een tunnel, maakten we ons mooi in schminkland, ... . Uiteindelijk belandden we in café De Heksenketel. De enge man werd overmeesterd. Oef! Met de grote hulp van Super Maf, Super Gezond en Paard slaagden we er in om de kleuren terug te toveren.

We genoten van een lekker vruchtendrankje en dansten op de speelplaats.