baanerw1 baanerw5 bannerw1 bannerw2 bannerw3 bannerw4 bannerw6

In het begin van het schooljaar namen wij contact op met een school uit Brussel om met het 3e en het 4e leerjaar brieven te schrijven.

Wij stuurden in oktober de eerste brief naar de andere school, daarin vertelden we wat meer over onszelf, onze hobby's, ons gezin, ...  .

Deze week kregen wij post terug! Met veel plezier mochten wij kennismaken met de kinderen uit Brussel.

De komende weken schrijven wij een brief terug. Daarin gaan wij wat meer vertellen over onze school en onze klas.

Op dinsdag 3 december gingen we op stap naar het rusthuis Sint-Vincentius. Dit deden we in kader van de Warmste Week.

We maakten eerst een lekker vruchtensapje en heerlijke fruitbrochettes. Daarna zongen we een sinterklaasliedje voor een groepje bewoners.

Als afsluiter mochten we deelnemen aan de gymoefeningen die de bewoners elke week doen! De beloning voor de gymoefeningen deelden we uit aan de bewoners, ze vonden het fantastisch!

Op donderdag 7 november gingen we met beide klassen naar het park. We leerden er al veel over in de klas, nu wilden we het park eens zelf gaan onderzoeken.

We maakten kennis met de dieren en planten in het park, we zagen heel wat mensen fietsen, wandelen, sporten, ... En we weten nu ook dat we met blaadjes, takken en afval heel mooie kunstwerken kunnen maken.