El Mehdi werd zondag 9 jaar! Een dikke proficiat van de hele klas!

Wat een spannende dag gisteren! We kregen hoog bezoek van de Sint en zijn zwarte pieten. Na het bezoekje van de Sint in de eetzaal, konden we niet snel genoeg naar boven gaan om te gaan spelen met het nieuwe speelgoed: lego, puzzels, tangram, ... . Ook werden we verwend met lekkere klaaskoeken en letterkoekjes van de Sint. Mopjespiet had de klaaskoeken wel verstopt in de hele klas, dus moesten we ze eerst gaan zoeken. Die mopjespiet toch!

Vrijdag gingen we op stap in Kortrijk. En niet zomaar 'op stap'. We verkenden de buurt van onze school met tablets. In groepjes namen we foto's van rare, vuile, grappige, mooie dingen. In het park, in de winkelstraat en zelfs in de K ontdekten we vooral mooie en leuke dingen. Zo zie je maar, als jullie eens goed rondom jullie kijken in de stad, is er zo veel leuks en grappigs te zien.