L5texture baanerw1 banner10 buitenles1 gekke_haren_dag2 huwelijk2 ridders1

Peuter - 1ste kleuterklassen

Dit zijn de kleuterjuffen en de kinderverzorgster van de peuter - 1ste kleuterklassen

P/K1A                                                                               P/K1B                                                                              P/K1C

Met veel warmte en liefde maken we van de klas een echte thuis!

Als er vragen of opmerkingen zijn, laat dit dan gerust weten als je je kind 's morgens naar de klas brengt of 's avonds ophaalt.

Je kan ons ook bereiken via mail door op onderstaande naam te klikken.

P-K1B: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

P-K1C: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.