Vandaag mochten we, net zoals de echte verkiezingen, gaan stemmen. We moesten met onze stembrief naar het juiste stemlokaal gaan. Daar werden we begeleid door de voorzitter. De secretaris controleerde onze namen en dan deden we het echte werk: stemmen. Met een rood bolletje kleurden we onze favoriet(en). Met een stempel op onze stembrief mochten we het stemlokaal verlaten.

Wie wordt verkozen om in het dreamteam gaan? Wie is onze favoriet? Spannend!

Wat hadden we geluk deze week, maandag naar het park en dinsdag naar de park- en bosspelen in Wevelgem.

Bewegen is gezond! En dat hebben we dinsdagnamidag gedaan. In groepjes van 6 moesten we puzzelstukjes verzamelen door allerlei opdrachten uit te voeren.

Sommige groepjes konden de puzzel al heel snel maken!

Het was een leuke, actieve en warme namiddag!!!

Veel kinderen gaan regelmatig eens naar het park. Maar wat is een park nu? Wat kan je daar doen? Wat zie je daar? Welke dieren leven daar?

Om deze vragen te beantwoorden, gingen we maandag naar het park. We zagen sportende mensen, rustende mensen, wandelende mensen, ... Er wonen ook veel dieren in park: ganzen, vogels, vissen, ... . Op de grond vonden we veel blaadjes van verschillende bomen. Jammer genoeg konden we ook veel afval oprapen. Gelukkig maakten we er een mooi kunstwerk mee!

Na de kennismaking van het park, mochten we nog wat spelen natuurlijk!