banner1 banner2 banner3 banner4 banner6 wereldfeest-banner-WEBSITE wereldfeest-banner-WEBSITE

Om de start van ons nieuwe thema met een bang te beginnen gingen wij op bezoek naar, ... ja je raad het goed DE KINDERBOERDERIJ!! Het was er super. We leerden kennismaken met tal van boerderijdieren (varkens, paarden, kippen, geiten, schapen, een hond, een kat, ...) en dit dankzij de kennis van de boer die ons vol enthousiamsme over zijn dieren vertelde. Ook konden we verse eitjes proeven die de kip speciaal gelegd had en als kers op de taart bakten we ons eigen lekkere broodje. Daarna gingen we verder met het verkennen van de boerderij in de klas en zelf in de gavers kwamen we boerderijdieren tegen (koeien, paarden, ezels en honden) maar natuurlijk ook enkele bosdieren. Het was allesinds zeer leerlijk! nog eens een dikke dank u wel aan de boer van kinderboerderij Bokkeslot in Deerlijk.

Groetjes K2B.