Het thema kerstmis is het feest van de lichtjes.

De kinderen hebben samen met de juf de kerstboom vesierd en zo konden we al een beetje genieten van de gezellige sfeer in de klas.

We luisterden naar het kerstverhaal en speelden het kerstverhaal na in de klas. We speelden ook met de kerstal en de figuren.

De kleuters hadden veel werk met het knutselen van de nieuwjaarsbrief. En of ze hem kunnen opzeggen!!!

We deden veel spelletjes met tellen en sorteren.

We wensen jullie allen fijne feestdagen!

Sinterklaas en zwarte piet waren in het land. Dit was weer een spannende tijd. De kinderen waren erg flink, want ze zouden graag iets lekkers krijgen van de Sint.

In de klas vertelden we het verhaal van klaasje Sinterklaasje. We leerden over snoep, chocolade en speelgoed. Zwarte piet brengt alles mee in de zak. Kijk eens naar de grote zak, er past zelf een kindje in :)

In de klas hadden we veel werk om een pietenmuts te maken. De kinderen moesten knippen en/of scheuren, maar het werd een prachtige muts.

Op dinsdag 4 december kwam Sinterklaas ook echt naar onze school en werden we verwend met snoep, chocolade en ook speelgoed.